Links Contact Foto's Boksers Agenda Nieuws Informatie  
 

ZNK Boksen in Eindhoven [25-01-2014]

Op zondag 26 januari organiseren we de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen boksen! Vanaf 14:00 uur zal Sporthal Strijp zal hèt decor zijn van een geweldige finalemiddag boksen! Het is dan op de kop af 27 jaar geleden dat de eindstrijd van Districtskampioenschappen in Eindhoven zijn gehouden! 

Brabant heeft een rijke boksgeschiedenis. En Eindhoven in het bijzonder. Daarom willen we oud A-klasse kampioenen graag uitnodigen om als eregast op deze boksmiddag aanwezig te zijn. Zij betalen dus geen entree! Ben jij, of weet jij iemand die vroeger Zuid Nederlands kampioen boksen is geweest? Meld je/deze dan aan op: bokskampioen@gmail.com Vermeld o.a. duidelijk je/zijn naam, gewicht, club en kampioensjaar. Ook oude foto's zien we graag tegemoet. De ontvangen boksfoto's zullen via 'n beamer worden getoond waardoor de aanwezige oud kampioenen nog speciaal worden geëerd. 

Niet zonder trots kunnen we melden dat het managment van het Eindhovens zangtalent Melissa Janssen heeft ingestemd met haar komst. De dochter van boksvriend en oud kampioen Hans Janssen is niemand minder dan de Eindhovense winnares van The Next Pop Talent 2013! Net als de boksers gaat zij de nieuwe sporthal aan de Rijstenweg op haar grondvesten doen schudden!

Dus zet op je nieuwe kalender: 26 januari, boksen, Sporthal Strijp, Rijstenweg 7, aanvang 14:00 uur
 
Boksen Finale ZNK